Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@09:20:57 GMT

تولید شمش‌های ۲۵۰و ۵۰۰گرمی در طلای موته

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۸۸۱۲

تولید شمش‌های ۲۵۰و ۵۰۰گرمی در طلای موته

به گزارش اقتصادآنلاین؛ به گونه‌ای که این مجتمع شمش‌های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی‌ را بر اساس بودجه خریداران تولید خواهد کرد.مجتمع طلای موته در سال گذشته تولید ۳۳۰ کیلو شمش طلای خالص با عیار ۹۹۹ را در برنامه داشت، اما این شرکت موفق شد با یک درصد رشد نسبت به برنامه مورد نظر ۳۳۲ کیلو تولید کند. این رکورد در حالی اتفاق افتاد که این مجتمع خرید ماده معدنی نداشت، اما طی سال گذشته توانست بیشترین فرآوری ماده معدنی را به میزان ۲۳۶ هزار تن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته علیرضا طالاری؛ مدیر مجتمع طلای موته، هم‌اکنون در معادن با افت عیار ماده معدنی مواجه هستیم، اما با افزایش این عیار، قابلیت تولید بیشتر هم در این مجتمع وجود دارد.هم‌اکنون عیار استخراج خاک معدنی مجتمع طلای موته ۵/ ۱ PPM است.بر اساس اهداف تعیین شده در سال‌جاری میزان تولید مجتمع طلای موته ۲۷۰ کیلو شمش طلا خواهد بود زیرا از لحاظ ماده معدنی فرآوری شده شرایط مساعد نیست و عیارآن پایین است.

راه‌اندازی مدار آبگیری و پروژه استحصال طلا از سدهای باطله‌های قدیمی‌ از جمله طرح‌های توسعه‌ای شرکت در سال جهش تولید است که هم‌اکنون پیمانکار آن تعیین شده و پیش‌بینی می‌شود چنانچه به علت محدودیت‌های بین‌المللی خللی در واردات تجهیزات ایجاد نشود، این طرح تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.با راه‌اندازی مدار آبگیری و استحصال طلا از سدهای باطله‌های قدیمی‌، مجتمع طلای موته می‌تواند حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد آب فرآیندها را برگرداند که از این محل سالانه حدود ۳۰ کیلو به مجموع تولید شرکت اضافه خواهد شد و همچنین علاوه بر آن، برای ۲۰ نفر اشتغالزایی مستقیم صورت خواهد گرفت. تکنولوژی مجتمع طلای موته هم‌اکنون بر اساس بی‌اچ‌پی استرالیا و به‌روز است و روش استحصال با توجه به کیفیت خوب ماده معدنی به روش لیچینگ است که درآن می‌توان تا ۸۵ درصد از خاک‌های سولفور را استحصال کرد.این شرکت استفاده از روش بایو‌لیچینگ یعنی استحصال از خاک‌های کم‌عیار را نیز در سال‌جاری در برنامه دارد که هم‌اکنون قرارداد طرح‌های مطالعاتی این روش با دانشگاه صنعتی اصفهان منعقد و تست‌های آزمایشگاهی انجام شده که از نتایج خوبی برخوردار بود. مجتمع طلای موته در سال گذشته موفق شد رتبه دوم ایمنی در ایمیدرو و اولین در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران را کسب کند.قیمت‌های فروش طلای تولیدی در مجتمع طلای موته بر اساس قیمت‌های اتحادیه طلا و جواهر است که در بورس کالای ایران به صورت لحظه‌ای تعیین و معامله می‌شود.اتحادیه طلا و جواهر نیز بر اساس دو پارامتر قیمت انس طلای جهانی و نرخ دلار، تعیین قیمت می‌کند که البته در برخی از مناسبت‌ها باتوجه به افزایش تقاضا، قیمت طلا با نوسان مواجه می‌شود.

گفتنی است مجتمع طلای موته در ۵۰ کیلومتری شهر میمه واقع است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا طلای موته تولید شمش مجتمع طلای موته ماده معدنی هم اکنون بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • پدر طلبه شهید همایون معدنی به فرزند شهیدش پیوست
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم